ÖLJYNEROTUSKAIVOJÄTE

Vastaanotamme öljynerottimeen kertyneen jätteen | Turku, Kaarina, Raisio, Naantali

Ota yhteyttä!

ÖLJYNEROTUSKAIVOJÄTE

Vastaanotamme öljynerottimeen kertyneen jätteen | Turku, Kaarina, Raisio, Naantali

Ota yhteyttä!

ÖLJYNEROTUSKAIVOJÄTE

Vastaanotamme öljynerottimeen kertyneen jätteen | Turku, Kaarina, Raisio, Naantali

Ota yhteyttä!

Kaivoasema Oy vastaanottaa öljynerotuskaivoon syntyneen jätteen oikeaoppisesti Turussa. Meille tuodaan jätettä myös lähialueilta, kuten Kaarinasta, Raisiosta ja Naantalista.

Öljynerottimen huolto

Öljyerottimen huoltoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä niin varmistetaan erottimen moitteeton toiminta. Samalla voit myös säästää huomattavasti jätehuoltokustannuksissa!

Erottimen tyhjennysväli riippuu käyttötarkoituksesta. Jos erotin on tarkoitettu autopesupaikan pesuvesien käsittelyyn tai muuhun vastaavaan kohteeseen, josta erottimeen tulee huomattavasti kiintoaineskuormitusta, erottimen toimintaa on syytä tarkkailla säännöllisesti. Sitä on hyvä tarkkailla esimerkiksi kerran kuukaudessa. Tällöin tarkistetaan lietepatjan paksuus ja öljykerroksen paksuus.

Öljynerottimen tyhjennys

Tyhjennys suoritetaan loka-autolla vähintään kaksi kertaa vuodessa. Jos loka-auto on varustettu kolmella säiliölohkolla, pintakerros (öljy/liuotinfaasi) imetään omaan säiliölohkoon, pohjaliete omaan säiliölohkoon ja välikerros omaan säiliölohkoon. Tällöin välikerroksen (vesi) voi palauttaa takaisin erottimeen ja säästetään jätehuoltokustannuksissa.

Tyhjennyksen jälkeen puhdistetaan hälytinanturi ja tarkastetaan hälyttimen toiminta.

Täytä erotin vedellä tyhjennyksen jälkeen, niin se lähtee toimimaan tehokkaasti saman tien.

Huomioi, että erottimen koko tilavuus on luokiteltu ongelmajätteeksi. Toimita se vain luvanvaraiseen vastaanottopisteeseen, josta saat tarvittavan vastaanottotodistuksen valvontaviranomaisia varten.

Kysyttävää palveluistamme? Ota yhteyttä!